Downtown Barbers sponsor av Vålerenga Fotball Elite!!

by Downtown Barbers Service
Downtown Barbers sponsor av Vålerenga Fotball Elite!!

Shop Manager

26, Nov 2023

Downtown Barbers Sponser Unge talenter

"Det er på tide å erstatte Arons Barber med Downtown Barbers."

WhatsApp Bilde 2023-11-26 kl. 17.04.03_830ae499.jpg__PID:6ef0d1d9-a85e-4cf2-8a8c-00fb9feae481

We don't discriminate hair!

Å klippe idrettstalenter, artister, skuespillere og andre som ofte befinner seg i rampelyset, er en velkjent praksis for Dawit Solomon, som har drevet Downtown Barbers i over 10 år.
Selv om alle fortjener en profesjonell hårklipp, gir det en ekstra dimensjon å se resultatet av klippen sin på TV.
Downtown Barbers har hatt et spennende samarbeid med Vålerenga Fotball Elite i over et år. Vi har stor tro på alle disse unge talentene og håper på en lys fremtid for hver enkelt spiller.
Til tross for spillerne har en egen VIP CUT-avtale, hvor blant annet Dawit Solomon besøker garderoben for å klippe gutta der, understreker vi at spillerne ofte velger å besøke salongen vår.

Dette skaper en god atmosfære, og det er ikke bare spillerne som benytter seg av våre tjenester. Også supporterne og fansen kommer til oss, og det gir en ekstra glede å være hos oss samtidig som spillerne.

Downtown Barbers holder fast ved sitt slagord av en grunn - "we don't discriminate hair." I dag er alle velkomne, uansett kjønn, hårtype, tro eller favorittlag! Vi ønsker å skape et inkluderende miljø der alle kan nyte en kvalitetsklipp og samtidig dele entusiasmen for sport og kultur.

WhatsApp Bilde 2023-11-26 kl. 16.03.50_cdd8698e.jpg__PID:9e4c6ef0-d1d9-485e-8cf2-ca8c00fb9fea

Selv om denne tjenesten har vært eksklusiv og tilgjengelig kun for noen få, har det vært utrolig gøy å klippe gjennom hele året. Vi ønsker å være ærlige og innrømme at vi kanskje ikke har klippet hele laget, men vi har hatt gleden av å ta imot og klippe nye spillere omtrent hver gang. Denne kontinuerlige tilknytningen til laget har overrasket oss positivt, og gjennom hele sesongen har vi følgt med på serien "Ære være" nettserien på TV2,nyhetssaken på NRK, vært tilstede på kampene, og virkelig engasjert oss i lagets reise.

En ekstra gleder har vært å kunne gi bort billetter til kampene. Å dele denne opplevelsen med spillerne og være en del av deres entusiasme har gitt oss glede og stolthet. Det har vært mer enn bare en klippetjeneste; det har vært en mulighet til å bygge et sterkt bånd til laget og skape minner sammen. Vi ser frem til fortsettelsen av samarbeidet og håper på mange flere minneverdige øyeblikk i fremtiden.

Author

Shop Manager

Tags

Travel

Tour Guide

VIF

VIP klippe tjeneste

Sponsor

You May Also Like

Samarbeidspartnere2024

Samarbeidspartnere2024

Jan 24, 2024 Shopify API
fra jobbtrening til Downtown Barbers

fra jobbtrening til Downtown Barbers

Nov 28, 2023 Shopify API
Downtown Barbers sponsor av Vålerenga Fotball Elite!!

Downtown Barbers sponsor av Vålerenga Fotball Elite!!

Nov 26, 2023 Downtown Barbers Service
velkommen til shigab

velkommen til shigab

Nov 26, 2023 Downtown Barbers Service

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published