Historien om Downtown Barbers Oslo

Downtown Barbers er en anerkjent barbershop i Oslo, og vi har stolt betjent kunder i nesten 10 år.

Vår erfaring og ekspertise innen hårklipp gjør oss til et pålitelig valg for alle hårtyper. Vi spesialiserer oss spesielt på skinfade og har opparbeidet oss en omfattende kunnskap innen denne teknikken. I tillegg til hårklipp, tilbyr vi også en rekke andre behandlinger som voksing, farging og permanent.

Vi har et dedikert team av profesjonelle frisører som er dyktige innen sine felt og kan gi deg råd og veiledning for å oppnå det ønskede utseendet. Uansett om du ønsker en klassisk frisyre eller en moderne stil, er vi her for å imøtekomme dine behov. Besøk oss hos Downtown Barbers og opplev førsteklasses hårklipp og et bredt spekter av behandlinger som passer til din stil.

Vårt mål

Vår visjon på Downtown Barbers er å skape en trygg og komfortabel opplevelse for våre kunder samtidig som vi leverer førsteklasses hårklipp og skjeggpleietjenester.

Vi er stolte av våre ansattes ekspertise og kunnskap, som gjør oss i stand til å tilpasse hver behandling til våre kunders individuelle behov. Vi forstår at hår og stil er personlig, derfor tar vi oss tid til å lytte til våre kunders ønsker og gi råd basert på deres hårtype og preferanser. Med vårt brede utvalg av produkter fra anerkjente merker, kan vi sikre at våre kunder får det beste resultatet og kan opprettholde sin stil hjemme. Vi legger vekt på å skape en avslappet atmosfære i vår salong, hvor våre kunder kan slappe av, nyte en god samtale og føle seg velkommen.

Vi skal fortsette å være en ledende barbershop i Oslo, som setter kundetilfredshet og kvalitet i fokus. Vi ser frem til å møte deg og hjelpe deg med å oppnå ditt ønskede utseende hos Downtown Barbers.

4 FAKTA

400+

Ulike Produkter

10+

År Gammel

40+

Type Behandlinger

7

Ansatte

Team Downtown Barbers

Downtown Barbers har et dedikert team på 7 ansatte som jobber både heltid og deltid for å sikre en god og fleksibel tjeneste til våre kunder.

Vi er stolte av mangfoldet i vårt team, og våre ansatte snakker forskjellige språk, inkludert engelsk, norsk, arabisk, gresk, spansk og flere. Dette gjør det enkelt for oss å kommunisere og forstå våre kunders behov uansett språk de foretrekker å bruke.For å sikre at vi kan imøtekomme våre kunders travle timeplaner, har våre ansatte forskjellige turnuser.

Vi tror på å gi våre ansatte fleksibilitet og balanse mellom arbeid og fritid, samtidig som vi opprettholder høy kvalitet på våre tjenester. Hvis du ønsker å vite om den enkeltes ansattes turnus, kan du opprette en profil på vår nettside eller laste ned Fixit Timebestilling-appen. Gjennom denne plattformen kan du enkelt se tilgjengeligheten og booke en time hos din foretrukne frisør.

Vi er stolte av vårt team av erfarne frisører, og de er klare til å levere profesjonelle tjenester og skape flotte frisyrer som passer din stil. Besøk Downtown Barbers, møt våre ansatte og nyt en personlig og skreddersydd opplevelse som passer dine behov.

Dawit Solomon

CO / Daglig leder

Sultan Almudaffar

Junior Barber

Angelica Steen

Shop Manager

Isak Eriksson

Barber

Elias

Barber

Suleiman

Senior Barber

Som en spesiell fordel for Vålerenga-sesongkortinnehavere

 Vi tilbyr en eksklusiv rabatt på 10% hos oss. Vi verdsetter vårt samarbeid med Vålerenga og ønsker å gi noe tilbake til klubben og dens lidenskapelige supportere. Ved å vise frem ditt gyldige Vålerenga-sesongkort hos oss, vil du kunne dra nytte av denne spesielle rabatten.

Vi håper dette tiltaket vil bidra til å gjøre din opplevelse hos oss enda mer hyggelig og tilfredsstillende.
Besøk Downtown Barbers og opplev vår profesjonelle service samtidig som du nyter godt av fordelen med ditt Vålerenga-sesongkort.

Samarbeid med