GREEN ALTARNATIVE

WE ONLY LIVE ONCE

Section
Drop element here

Bedre for miljøet

Velge grønne produkter bidrar til å redusere negativ miljøpåvirkning, ved å benytte bærekraftige ingredienser og fornybare ressurser.

Skånsom mot helsen

Grønne produkter er ofte fri for skadelige kjemikalier og allergener, noe som gjør dem tryggere for både deg og din families helse.

Etisk og ansvarlig

Ved å velge grønne produkter støtter du etisk og ansvarlig produksjon, som tar hensyn til dyrevelferd og menneskerettigheter. Du kan være sikker på at produktene du bruker er produsert med omtanke.

Hva mener vi med  "Green alternative"

;

En Forening av Natur og GjenbrukInnenfor vår ærverdige portefølje er vi stolte av å presentere kolleksjonen "Green Alternative" – en manifestasjon av vår forpliktelse til naturen og bærekraft.

Vår nøye utvalgte samling omfatter produkter som fronter miljøbevissthet og består enten av imponerende 70% ikke-plastmaterialer eller er laget av resirkulert plast.I jakten på en miljøvennlig etos viser kolleksjonen "Green Alternative" fremst produkter som er fremstilt av forfinede glassmaterialer, edle metaller og velkonstruert papp.

Hver enkelt gjenstand bærer preg av vår oppmerksomme kuratering og kan med stolthet vise frem den anerkjente Fairtrade-sertifiseringen, blant andre høyt verdsatte akkrediteringer.Vi oppfordrer til ansvarlig forbruk og kontinuerlig støtte for produkter som representerer en symbiose med den naturlige verden. Forankret i kategorien "Green Alternative" representerer denne kolleksjonen en forhøyet og innsiktsfull tilnærming til bærekraftig livsstil.